Workshop: Ecografia intraoperatorie a ficatulului (22 Martie 2019)

Workshop – „Tratamentul chirurgical al tumorilor pancreatice” (20-21 aprilie 2018)
16 martie 2018
Workshop: Siguranta in blocul operator- sutura mecanica pentru personalul mediu si auxiliar (15 Mai 2019)
9 aprilie 2019
Show all

Workshop: Ecografia intraoperatorie a ficatulului (22 Martie 2019)

In data de 22 martie 2019, sub egida ACTTAPA a avut loc editia interna a workshop-ului „Ecografia intraoperatorie a ficatulului”, editie dedicata personalului din Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie „Octavian Fodor” download from icloud. Taxa de participare a fost acoperită de către ACTTAPA. Pentru mai multe detalii acessati linkul spiele mit key downloaden.

La ora actuală, ținând pasul cu dezvoltările tehnologice, ecografia este indispensabilă în diagnosticul și tratamentul bolilor digestive youtube video sound herunterladen. Folosită convențional sau cu substanță de contrast, ecografia are o mare utilitate în tratamentul chirurgical al tumorilor hepatice, ghidând chirurgul în efectuarea rezecțiilor hepatice anatomice kan netflix niet ipad. Mai mult, folosită de rutină, ecografia intraoperatorie a ficatului poate identifica leziuni neoplazice oculte, nedecelabile prin investigațiile imagistice preoperatorii (CT/ RMN) windows 7 testversion kostenlos herunterladen.

Cu ocazia acestui workshop, adresat rezidenților de chirurgie generală dar și tinerilor specialiști, ne propunem parcurgerea principiilor de bază ale ecografiei hepatice (convenționale și intraoperatorii), urmată de aprofundarea noțiunilor teoretice prin practică pe simulatoare de ecografie și intraoperator, ca și membri în echipa chirurgicală musik gratis downloaden legal ohne anmeldung.

  • Obiectivele workshopului:
    • Însușirea noțiunilor de bază în anatomia ficatului, cu aplicabilitate clinică-imagistică;
    • Însușirea noțiunilor de bază în ecografia convențională (transparietală) a ficatului;
    • Însușirea noțiunilor de bază în ecografia intraoperatorie a ficatului, pe ficat fiziologic și patologic;
    • Însușirea aplicațiilor practice pe care ecografia intraoperatorie le are pentru practician mediamonkey herunterladen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *